Holmenkollstafett 2019 - Gfil juniorlag herrar- treningslaurdag 23 februar.

Postet av Gloppen Friidrettslag den 22. Jan 2019

Gloppen FIL – Holmenkollstafetten 2019
 Herrer junior (15-22)

GFIL stiller i år lag i juniorklassa for herrer. Moderlaga har vore i sving og sjekka blant sine unge lovande. Vi har fått over 20 navn på blokka, ei fin blanding av utøvarar frå friidrett, ski, handball og fotball. 

Vi inviterer til fellestrening laurdag 23 februar(siste helga i vinterferien) klokka 1200. Alle møter i Firdahallen med utekle og starter økta med ein felles langtur som vi deler inn i to grupper alt etter kor langt ein ynskjer å springe. Etterpå har vi felles basisøkt inne. 

Vi avslutter med lagmøte og pizza på Gloppen Hotell ca 1430.
 
Dei som ikkje rekk treninga må kome på lagmøtetJ

Velkomne til start på stafettsesongen !

For ytterlegare info kontakt oss på 41415380 eller niovero@online.no
Årsmøte GFIL tysdag 12 mars kl 1900 i SFE kantina i Bukta.

Postet av Gloppen Friidrettslag den 20. Jan 2019

Gloppen Fil avviklar årsmøte tysdag den 12 mars klokka 1900 i SFE kantina i Bukta. Vanlege årsmøtesaker. Saker ein vil ha behandla av årsmøte må vere styret i hende seinast 14 dagar før.På slutten av året !

Postet av Gloppen Friidrettslag den 21. Des 2018
GODT NYTTÅR

Juleferie betyr mange treffpunkt med våre aktive som bur vekke. Det er utruleg kjekt å ha den gode praten med kvar og ein, både dei som bur i utlandet og dei som oppheld seg i heimlandet. GFIL har i alle år greidd å halde på utøvarane sine gjennom heile den aktive karrieren. Den nære kontakten er avgjerande uansett, det er tilrettelegging i praksis og er den beste løysinga over tid. Vi opplever at utøvarane er stolte av kommunen og klubben, det er veldig kjekt. Det er sjølvsagt avgjerande at vi har eit knippe trenarar og leiarar som tenker toppidrett.

Det er svært inspirerande å oppleve felleskap og engasjement til det beste for idretten. Kvar ettermiddag har vi treningar og aktivitet både for dei som berre er med for moro skuld og dei som er topputøvarar - det er ikkje få timar det går med . Og vi gjere det alle med glede. Utøvarane er i fokus og alt vi trenarane gjere er for at utøvarne skal få det betre. Som trenar og styreleiar er det ikkje berre direkte sportslege aktivitetar støtt. Tilrettelegging betyr også at Gloppen må utvikle seg på anleggsfronten.  Eg sikta då til gloppeidretten sitt kanskje viktigaste prosjekt på lang tid, Idrettsplassen. Foruten det daglege sportslege er dette noko av det kjekkaste vi som idrettsleiarar har bidratt med å få på eit rett spor. No er ei samla styringsgruppe beståande av skule/idrett samde om prosjektet. Idrettsplassen skal rehabiliterast som fort som mogleg. Firda Vgs og STIL er sentrale i styringsgruppa og er klare på at det hastar. Kommunen med teknisk etat i spissen har vore fantastisk imøtekomande og har fått sjekka grunnforholda i bana samstundes som der har vore gravearbeid på bortre langside. Ein kan få utretta så utruleg mykje når alle drar i same retning. Det blir ei spennande tid framover.  Tenk på at heile kommunen sine elevar i grunnskule og vidaregåande (ca 700 !!) endeleg får ein utandørsarena for fotball og friidrett og truleg også andre aktivitetar like i nærleiken. Og det kan nyttast heile året på dagtid og kveldstid. Friidretten gledar seg verkeleg – om få år kan vi trene alle øvingar i kommunesenteret. Idretten vår kan drive skikkeleg rekrutteringsarbeid til liks med dei andre idrettane. Det blir verkeleg kjekt å starte 2019 med slike forutsetningar og giv inn i framtida.

Ei anna gledeleg melding er at GFIL har bestemt seg for å stille juniorlag for herrar (15-22) på Holmenkollstafetten laurdag 11 mai 2019. Her er mange i kommunen som er godt trente , ikkje berre friidrett , som lett greier en krevjande etappe på Holmenkollen. 15 motiverte juniorer er allereie på papiret og fleire veit vi om. Vi har tinga overnatting og har starta å skaffe lagleiarar.  Stafett er alltid kjekt men kreve god planlegging og godt samspel. Dette er vi gode på og gleda oss til maihelga i byn. 

Komande sommar går dei norske mesterskapa på Hamar, Sigdal og Jessheim, U23EM i Gävle, U20EM i Borås og VM i Doha. Spennande å sjå kor mange som greier krava. No er vi i planleggingsfasen til årets treningsleir i Portugal, eit høgdepunkt før sesongen starter. Kjekt å vere ein del av eit slikt positivt miljø, der ein ikkje ser problem men berre muligheter.

Til slutt må vi berre nevne at det er gått to år sidan vi saman med Firda Vgs påpeika manglane med vektrom, høgdetilløp, løpebana , lengdegrop og utstyr etc i Trivselshallen. To år er lang tid utan at vi på nokon måte er informert om evt tankar om framdrift. Dette må vi ta att på nyåret og satse på at langsiktig arbeid mot målet også her gjev resultat. Det nyttar aldri å gje opp.  

Vi takker for eit flott år for friidretten og sender stor takk til våre aktive, trenarar, foreldre, styre og sponsorar som gjev klubben identitet og spreier «Gloptimisme».

Heilt i starten på nyåret, allereie 3-6 januar er jr.landslaget i kast på samling i Oslo. Ein av våre lovande hinderløparar i ungdomsklassen er på Tenerife med Landslina i Friidrett på Steinkjær, alle våre unge aktive i Sogn og Fjordane er i Ulsteinhallen i regi av kretsen. Thomas reiser tilbake til USA 7 januar og starter innandørssesongen med Vektkast . Det blir spennande å følge med utover. 

Takk for i år !

NORGloppenkalenderen 2019

Postet av Gloppen Friidrettslag den 4. Nov 2018

100 kroner pr stk - betal kontant eller på Vipps 139210

No er kalendaren i sal på Sporten og  i Sparebanken på Sandane, straks på Spar i Hyen og Best på Byrkjelo. I år har vi desse flinke fotografane representerte:

Randi Ryssdal
Jon Arne Pedersen
Benny Vassdal Aasen
Eigil Instebø
Dagfinn Nyhammer
Svein Hjelmeset
Tina Løkke Wie
Rune Sandal
Monica Frøyset

Annonsørar
Veidekke Entrepenør Sandane
Frydenbø Bilsenter
Evebø Blikkenslager
Bakaren
Sandane Gravferdsbyrå
Huseiernes Landsforbund
Vereide Blomster
Bygdeservice A/S
Rørlegger Mardal A/S
Brødrene Aa
Årdalsbakke Elektro A/S
Tannlege Øyvind Seim
Kiropraktor Eigil Instebø
Eikenæs Libris
Bakkelidgrenda Barnehage
Byggevaren Byrkjelo A/S
Rema 1000
Intersport

SFE - Retura NOMIL A/S - Nordfjord Skifer - Extra - Sparebanken Sogn og Fjordane - Gloppen Hotell

Tusen takk alle saman for bidraget - kalender kjem i posten !Gloppenkalenderen 2019 i salg på Sporten

Postet av Gloppen Friidrettslag den 14. Okt 2018

Vi er nok en gang i rute med salget av Gloppenkalender ! Når vi har eit godt styre og gode medhjelparar så går alt på skinner. No er kalendaren å få på Sporten til same pris som før - 100 kroner - og du kan betale med Vipps om du vil. Fotografer frå heile kommunen og som vi alle veit er her nok av flotte motiv å ta av. Ola Søreide og Karl Andre Eikenes på Sporten stilte villeg opp for fotografering for reklamere for produktet.Levert av IdrettenOnline