Flott friidrettskveld på Byrkjelo

Postet av Gloppen Friidrettslag den 31. Jul 2020

Både været og resultata varma på Byrkjelo i går kveld, god deltaking og mange pesonlege rekordar. Naturleg nok var krinsrekorden i slegge til Thomas Mardal høgdepunktet, 74,28 viser at Thomas er på veg mot topp internasjonalt seniornivå. Det er ny banerekord på Byrkjelo, 1 cm lenger enn Eivind Henriksen kasta under NM 2018. Samtidig smatt også Thomas forbi Eivind på den norske 2020-statistikken. Sleggekonkurransen gav fleire persar og flotte resultat: Evald Osnes Devik viste at NM-formen er på veg med 63,94, ca. 1,5 m frå pers. Persar vart det både på Håkon Hjelle Roset med 54,70 og Leif Magnus Grov Husevåg(15 år) med 56,75. Vi noterte også solid pers på Henrikke Antonsen(17 år) frå Dimna med 50,63. 

Jon Rolf Skamo Hope kan meir enn å gå langrenn, han leverte ein flott 3000 m på 8.39,03, pers med ca. 9 sek. Tidegare denne månaden sletta han den nest eldste lagsrekorden i GFIL med 31.45,34 på 10.000 m i Førde. Olav Holvik sprang på 31.50,9 i 1991. 

Mathias Reksten Dale støytte seniorkula heile 14,02, stekt resultat av ein 17-åring. For ein gongs skuld vart det ikkje pers på Steffen Melheim, men 54,86 med 1,75 kg diskos er uansett eit supert resultat. I desse 17-åringane har vi også to kastarar med internasjonalt potensial.

Gledeleg at løpsinteressa er på veg oppover i fylket. Her har vi Eivind Øygard som viser veg, han stiller som "hare" og gjer ein flott jobb for dei yngre som er på veg opp
0 Kommentar

GFIL i sommarmodus

Postet av Gloppen Friidrettslag den 18. Jun 2020

Utøvarar og trenarar samla seg til stortrening på Byrkjelo i flott sommarveir. Vi holder trykket oppe og ser fram til småstevner i tida fram til mesterskapa. Vil også nytte høve til å takke for støtta sjølv om det har vore trange tider for idretten i nokre månader. :)


0 Kommentar

TAKK FOR 22 ÅR I STYRET, OLE BENT

Postet av Gloppen Friidrettslag den 11. Mar 2020

I går kveld, tysdag 10. mars avvikla GFIL årsmøte på SFE kantina i Bukta. 27 personar møtte fram og fekk framlagt ei fyldig årsmelding, og eit rekneskap i pluss. Vi er stolte av at klubben vår har hatt eit stabilt styre i mange år. Det har synt seg som svært viktig med slik stabilitet for å sikre god oppfølging av både utøvarar og sponsorar. Ein av dei mest trufaste styremedlemmene vart i går takka av etter 22 samanhengande år i GFIL styret. Ole-Bent Søreide starta sin GFIL karriere i 1998 som økonomileiar, med hovedansvar for å bygge opp eit solid økonomisk fundament for trygg og god drift til det beste for Gloppen sine beste friidrettsutøvarar. Dette styrevervet hadde han heilt fram til 2012. Frå 2012 til 2020 har han vore styremedlem med ansvar for fornying av gjeldande avtaler saman med dei andre i økonomigruppa. Ole-Bent viste veg for ein ny måte å tilnærme seg sponsorane på, og vi har alle lært mykje av hans måte å selge friidretten inn i markedet. Frå fleire hald har vi i mange år fått gode tilbakemeldingar på kontakten vi har opp mot våre samarbeidspartnarar. Å bygge eit solid økonomisk fundament er alltid eit spørsmål om gjensidig tillit mellom klubb og sponsor, nært og personleg forhold er også avgjerande. Slike relasjoner er kun muleg gjennom stabilitet. Ole-Bent har i høgste grad bidratt til stabilitet. GFIL er han stor takk skuldig, og vi mistenker at han har hatt det kjekt sidan han har helde på så lenge. 

Takk for laget Ole-Bent.

PS: Klubben har fortsatt stor stabilitet ved at det kun var Ole Bent Søreide og Robert Andre Moldestad som ikkje tok gjenvalg. Robert Andre er i militæret og av den grunn overlet han sitt verv til Mathias Reksten Dale (aktives representant). Linda Van Hulst kom inn i styret etter Ole Bent Søreide. Velkomne inn i styret !


0 Kommentar

Vellukka klubbkveld i STIL stova - GFIL sertifisert som Rent Idrettslag

Postet av Gloppen Friidrettslag den 5. Feb 2020

Tysdag 4 februar hadde Gloppen Fil klubbkveld i Stilstova med over 30 frammøtte aktive, foreldre, trenarar og leiarar. Antidoping Norge sitt Rent Idrettslag program var hovedtema for kvelden. Det vart arbeidd i grupper med ulike tema og problemstillinger innanfor antidopingarbeidet, gruppesvara  vart gjennomgått i plenum til slutt. Gloppen Fil kjem i tida framover til å synleggjere at vi driv aktivt forebyggande antidopingarbeid. Første tiltaket  som skal gjennomførast er at samtlege aktive utøvarar som trenar i våre treningsgrupper f.o.m 15 år  skal gjennomføre Ren Utøver programmet.  Veldig kjekt å bli sertifisert som Rent Idrettslag(varer i 2 år så skal vi gjennom ny runde)

Vi gjekk så gjennom all informasjon om treningsleiren i Portugal og Gloppen Hotell leverte supergod Pizza til kveldsmat.  Ein fin kveld. 


0 Kommentar

Levert avIdrettenOnline