Gloptimisten med sommarnummer "NM-spesial"

Postet av Gloppen Friidrettslag den 7. Jun 2018

No er det full fart med friidrett !. Onsdag kasta Thomas fantastiske 72,20m i slegge. Han er dermed oppe å lukta litt meir på EM kravet på 74m. GFIL gratulerer og ser fram til at han kjem heim neste fredag. Kjekt å følgje med på alle gode norske prestasjoner under Bislet Games. Sparebankleikane på Byrkjelo er over og vi fekk mange flotte prestasjoner. For GFIL var det godt å sjå at Trude, Else og Evald var i rute . Sparebankleikane er det viktigaste stevnet for friidretten i Gloppen og kanskje heile fylket. Det er også veldig godt at BBIL har fått på plass ny stavmatte. Det gjev oss muligheten til å gje utøvarar instruksjon også i den øvinga.

Om kort tid er Gloptimisten -"NM spesial" utgåve i postkassene, 20 sider fullspekka med friidrettstoff, førehandsomtale av NM utøvarane frå GFIL, tilbakeblikk "før i verda" frå Nm 1999 + mykje anna. Gled dokke ! 
 OPPDATERT TIDSSKJEMA SPAREBANKLEIKANE

Postet av Gloppen Friidrettslag den 6. Jun 2018

Her kjem oppdatert tidsskjema for laurdag og søndag. Endringane er laurdag der alle øvingar er flytta ein time tidlegare. Søndag: Lagt inn 3000m.

Velkomne til ei fin helg med friidrett.Levert av IdrettenOnline