Sponsortreff på Bakar Jon 18 juni

Postet av Gloppen Friidrettslag den 12. Mai 2019

Tysdag 18 juni kl 1800 inviterer GFIL til Sponsortreff. Vi starter på Byrkjelo stadion og forflyttar oss etter kvart inn på Bakar Jon i sentrum. Bakar Jon er ein del av Coop og Coop Extra er ein av våre to Generalsponsorar. Sparebanken Sogn og Fjordane er den andre generalsponsoren. Dette blir ein kveld der vi vil sette fokus på litt idrettspolitikk i kommunen. Ordføraren er invitert og han vil få muligheten til å tale kommunen sin plan inn i framtida. Det er naturlegvis snakk om anlegg og tilrettelegging. Gfil skal presenterer seg og fortelja kva eit friidrettsår inneheld og kva utfordringar vi har.  Ein slik kveld vil vi sjølvsagt mimre tilbake på alle åra med Trude Raad i sleggeringen. Vi skal sjølvsagt gjere ekstra stas på ho. Det blir veldig kjekt. Så er alle våre utøvarar på plass, samt trenarar og leiarar. Thomas Mardal er kome heim på sommarferie og skal førebus eg til EMU23. Det blir ein kveld der dei aktive og alle som jobbar for dei aktive kan møtast over ein god kvelds med lokalmat frå Bakar Jon. Velkomne !


0 Kommentar

Sparebankleikane like om hjørnet !

Postet av Gloppen Friidrettslag den 12. Mai 2019


Velkomen til Byrkjelo stadion helga 25. og 26. Mai, då er det Sparebankleikane på gang. Denne gongen med ny vri då Hornindal har stemne laurdag på dagtid. Vi har tilpassa tidspunkt og øvingar utifrå dette og startar laurdagen klokka 16 🤗 Vi gler oss på ny til å ønskje velkomen. Som siste øving søndag avviklar vi 1000 stafett om nokon ynskjer å prøve dette. Viktig at ein tenker langsiktig på dette. GFIL har no ein god gjeng med yngre jenter som neste år kjem opp i jr. alder og dei er klare for å delta på JrNm i 2020 . Difor må vi allereie no starte treninga på dette. 5000m menn vert også arrangert på slutten av søndagen. /Nor


0 Kommentar

Thomas med pers og seier i SE.Conference 9 mai

Postet av Gloppen Friidrettslag den 10. Mai 2019Torsdag kveld vann Thomas Mardal slegge under South Eastern Conference i Arkansas. Med resultatet 73.00 kunne han notere ny pers og krinsrekord!

Han starta konkurransen fint, med 70.54 i 1.omgang. Før siste omgang låg han på 3.plass, men i sitt siste kast fekk han skikkeleg drag på slegga, og kunne sjå at han med dette kastet passerte begge dei to framfor deg på lista. Å vinne ein conferece-finale heng høgt, og det vart viktige poeng til Gators i jakta på lagtrofeet. Når han i tillegg kunne ta "skalpen" på Denzel Comenentia, som leiar statistikken i USA med 76.80 (over VM-kravet), kan ein godt seie at han var "best når det gjeld"!

(bilde henta frå FloridaGators.com)

4 menn over 70m i finalen viser at nivået i år er svært høgt. Om 14 dagar er det Regionals, der dei 24 beste i austdelen av USA møtast for å kjempe om 12 plassar til Nationals (kun tre kast, rein kvalifiseringskonkurranse..). Nationals går av stabelen i Texas om ein månad.

(bilde frå insta-konto til SFFIK)

Thomas vender så nasa heimover til sommarferie i Gloppen. Men det blir ein ferie der viktige mesterskap sår for døra, med U23-EM i midten av juli og NM på Hamar i byrjinga av august. 

Vi gledar oss til fortsettelsen!


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline