Hans Sande, Thomas Mardal og Evald Osnes Devik på Rekrutteringslandslaget i 2016 !

Postet av Gloppen Friidrettslag den 10. Des 2015

Våre jr kastarar er klare for nok ein sesong på jr.landslaget. Gloppen fil gratulerer ! Første samling i 2016 vert allereie 8-9 og 10 januar på TIS. Dette er viktige treffpunkt for å sikre vidare framgang.

Norges Friidrettsforbund har tatt ut rekrutteringslandslag for 2016.

Over 150 utøvere i alderen 16-25 år og 111 personlige trenere er tatt ut på Norges Friidrettsforbunds rekrutteringslandslag for 2016. Det første tiltaket skjer allerede til helgen når 64 utøverer og trenere på rekrutteringlsandslaget i mangekamp og hopp møtes på samling i Oslo.

Målet med rekrutteringslandslaget er å bidra til å skape flest mulige finale- og medaljekandidater i seniorklassen. Delmål på veien kan være å kvalifisere seg til internasjonale junior- og ungdomsmesterskap.

Rekrutteringslandslaget er et tiltaksbaert prosjekt der en søker å utbre "best practice" innenfor trening i hver øvelsesgruppe. Alle utøvere inviteres inn i prosjektet sammen med trener.

Aktivitetene som tilbys og oppfølgingen deltakerne får, er et supplement til den viktige daglige treningen. Når de beste utøverne og trenerne deres samles, er det en god arena for erfaringsutveksling og nettverksbygging. Rekrutteringslandslagene drives noe ulikt fra øvelsesgruppe til øvelsesgruppe.

Her kan du lese mer om rekrutteringslandslaget og under er linkene til uttaket:

Rekrutteringslandslaget kast

Rekrutteringslandslaget mangekamp og hopp

Rekrutteringslandslaget Holta sprint og hekk med stafett

Rekrutteringslandslaget Holta Runners, mellom- og langdistanse


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.