Thomas Mardal med kjempekast i slegge i sesongopninga!

Postet av Gloppen Friidrettslag den 2. Apr 2021

Thomas held fram med kjemperesultat i kastringen, i kveld sette han ny krinsrekord i slegge med  heile 75,77 under åpningsstemnet Florida Realys  Dette er ei forbetring av gamlepersen med 1,5m og Thomas er no nr 2 i Noreg gjennom alle tider bak Eivind Henriksen. Med dette resultatet går Thomas rett opp på 10.plass på verdsstatistikken for 2021. For ordens skuld: OL-kravet er 77,50 for direktekvalifisering, men det er 32 deltakarar som får plass i OL.  Thomas hadde eitt kast til over kamlepersen, det målte 74,67

GFIL gratulerer med den flotte sesongopninga.


0 Kommentar

Klubbkveld på "Sporten" torsdag 25 mars 1800-1930 !

Postet av Gloppen Friidrettslag den 14. Mar 2021

Klubbkveld for Gloppen Friidrettslag.

 

INTERSPORT SANDANE

Vi inviterer til ein klubbkveld for medlemmane i GFIL

Torsdag 25.mars kl 1800-1930 i butikken.

Tilbod denne kvelden vert:

25% på jogggesko og klubbkolleksjon.

20% på øvrig sortiment i butikken(unntatt elektronikk)

Mange varer frå 50%

Hjertelig velkommen.

Helsing oss på Intersport.

 

 


0 Kommentar

Tomas Mardal med ny norsk innandørsrekord i vektkast!

Postet av Gloppen Friidrettslag den 25. Feb 2021

Thomas Mardal sette ny norsk innandørsrekord i vektkast då han tok gull under SEC-meisterskapen i friidrett i Arizona, USA, i kveld med resultatet 24,16. Den gamle rekorden frå 1984 er no historie! Thomas forbetra persen sin med over 1 meter, han hadde to kast til over 24 m. Thomas er no inne i sitt avsluttande studieår ved universitetet i Gainsville, Florida, men før han kjem heim til sommaren skal han gjennom fleire spennade konkurransar i slegge, med den amerikanske studentmeisterskapen i juni som høgdepunktet. Den flotte framgange i vektkast denne vinteren peikar mot lange sleggekast når sesongen startar i april. Thomas har ein vektkastkonkurranse igjen, det er den amerikanske studentmeisterskapen om 2 veker. Det må og nemnast at Thomas også sette ny meisterskapsrekord for SEC-meisterskapen(South Eastern Conference) og samtidig ny universitetsrekord for universitetet i Florida. Gloppen fil gratulerer med fantastisk resultat og vi gledar oss til sommarsesongen !


0 Kommentar

Thomas Mardal er i rute til 2021-sesongen!

Postet av Gloppen Friidrettslag den 6. Feb 2021

Thomas sesongdebuterte innandørs i kveld i South Carolina Invitational i vektkast, han slo like godt til med 1. plass på ny flott pers 23,14.  Gamlepersen på 22,89 var frå South East Conference(SEC) meisterskapen i februar 2020 der han tok gull. Dessverre kom korona og sette ein stoppar for den nasjonale universitetsmeisterskapen(NCAA) i fjor, men i år ser det lovande ut. Her er han ein naturleg medaljekandidat, kanskje kan han også lukte på den norske innandørsrekorden på 23,94. Den rekorden vart sett av Tore Johnsen, Minerva, i 1984!

Thomas er i god trening framfor 2021-sesongen utandørs, han skal ha sin første konkurranse i april, kanskje startar han med pers i første stemne i slegge på same måte som i vektkast.0 Kommentar

Gloptimisten - juleavisa er like om hjørnet !

Postet av Gloppen Friidrettslag den 28. Nov 2020

Det er alltid like kjekt å melde at ny avis er i anmarsj ! Redaksjonen er stolte av årets julenummer, som innhelde alt frå den årlege statestikken, fagstoff om idrettsskade, lagsnytt, Steinars Hjørne, flotte intervju og statusrapportar. OG vi profilerer sjølvsagt godt våre gode samarbeidspartnarar ! Juleavisa har alltid mest fokus på den lokale stoda og helst ein god slump med litt historie frå farne tider. Slik er det også i år, gled dokke til mykje god lesnad. GFIL vil takke alle dei flinke bidragsytarane og at friidrettsfamilien står så samla som den gjere.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline