Thomas og Evald deltek i Tyskland i helga.

Postet av Gloppen Friidrettslag den 18. Mai 2017

Zurück zur Startseite.

Gloppen Fil ynskjer dei lukke til. Under kan de lese litt frå omtalen av stevnet på friidrett.no


Hallesche Werfertage:

Mange av våre mest lovende kastere tester formen i tyske Halle i helgen. Her får de matching på høyt nivå i det som er Europas største spesialkonkurranse i kast. Totalt er 12 nordmenn påmeldt, der ti av disse tilhører rekrutteringslandslaget.

Osterøys Sigrid Borge skal i aksjon i spyd i U23-klassen. Borge slo gjennom i fjor med 59.33m, mens hun denne sesongen har 56.65m som sitt lengste kast.

Marcus Thomsen har først og fremst fokus på Junior-EM denne sesongen og bør ha gode muligheter i kule i U20-klassen. Tjalve-karen har støtet 20.19m med 6kg-kulen i år, som bare er fire centimeter bak hans norske juniorrekord fra i fjor.

Gloppens Thomas Mardal har fokusert mer på slegge i år og det har gitt umiddelbare resultater. Han har perset til fine 66.70m i år og her skal han stille i den øvelsen i U23-klassen. Her stiller også Mardals klubbkompis Evald Osnes Devik.

Matilde Roe kom seg over 50 meter i diskos for første gang forrige helg og Fri-utøveren har muligheter til å forbedre dette her.

Tre blad Weinberg fra Kristiansand stiller til start i Halle. Storesøster Stella er endelig kvitt skadeproblemene og sølvvinneren fra Ungdoms-VM i 2015 perset til fine 52.47m i spyd forrige helg og har nok enda bedre lengder inne. Myron Weinberg stiller i spyd i U20, mens yngstebror Fabian er påmeldt diskos og kule. Han har klart kravet til EYOF i begge øvelsene og kastet strålende 57.20m i diskos og satte aldersrekord i G16 for et par uker siden.
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.