Resultater frå Gøteborg fredag og laurdag !

Postet av Gloppen Friidrettslag den 1. Jul 2017

VU spelen på Nya Ullevi er ei oppleving !. Mange utøvarar frå mange land og stor stemning på ein flott arena. Fredag kasta Simon Lidahl 50,85 med seniorspydet. Han blei nr 4 med det resultatet. Samstundes fredagskvelden sprang Vincent Førde sin første skikkelege hinderkonkurranse for sesongen. Han vart nr 4 med tida 9.33.10 min. Ein stykke bak pers. Alle fekk fredag erfare at vind ikkje er alltid like enkelt å handtere. Men det er likt for alle.

Laurdag har vore strålande på veirfronten. Sol, 25 varme og pålag vindstille. Håkon Hjelle Roset var oppe før fuglane i dag og var klar på kastbana til konkurransestart i slegge 5kg kl 0900. Han vart nr 4 med resultatet 60,28m. Like bak pers men vart henvist til den litt sure fjerdeplassen. Vi fekk ei oppvisning i sleggekast av Ragnar Carlsson. 17 åringen frå Falun kasta heile 83,17m med 5 kg slegga. Det skal nemnast at han i år også har over 66m med seniorslegga.

Robert Andre Moldestad var klar til 100m på føremiddagen. Med tida 11.76 (+1,8) vart det ikkje finaleløping på Robert. Han måtte hatt 11,56 for å fått finaleplass. Uansett er han nøgd så langt og er klar for 200m i mårå søndag.

Matias Førde, Jølster IL sesongdebuterte på 1500m i kveld. Det vart ein tøff oppleving for han. Men han kjem sterkare tilbake.

Vi har hatt ei strålande helg ilag. Reidar, Sølvi og Nils Ove har serva utøvarane etter beste evne.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.