NM terrengløp komande helg !

Postet av Gloppen Friidrettslag den 12. Okt 2017

For første gang i GFiL historien har vi deltakarar på Nm terrengløp lang løype. To glopparar stiller på startstreken på 4km. Det er Kaya Van Hulst, BBIL  (G15) og Adrian Solvang Lothe, GFIL (G17). Desse to er i første konkurranseåret sitt og har hatt flott framgang på mellom og langdistanse i løpet av våren og sommaren 2017. 4km har dei testa ut på Gloppetrimløypa i Bukta og veit at dei står distansen. På bildet har vi løpsgruppa som har trent godt ilag heile sommeren på Byrkjelo. Håvard Klakegg frå Jølster (G15) stiller også til start på 4km. Dei andre på biletet er Elias Slåtten, Jølster  og Tobias Fuglestrand, STIL.  Nm skal arrangerast i Vik komande helg. Vi ynskjer lukke til.

Forrige helg var Jr Landslaget samla i Skien. Biletet syner sleggegruppa til Jørund (minus Beatrice Nedberge Llano og Thomas Mardal - begge i USA) under ei kastøkt utendørs i fineveiret. Det vart rapportert om ei vellukka samling der alle øvingsgruppene var samla.

Nyeanlegget på Loggane er flittig brukt. Biletet syner gjengen samla måndag i det flotte veiret . Sesongen 2018 er i gang !


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.