Klubbkveld 1 oktober 2019 klokka 1830 i Stilstova

Postet av Gloppen Friidrettslag den 24. Sep 2019

Vi inviterer til klubbkveld i Stilstova neste tysdag den 1 oktober klokka 1830. Sesongen 2019 er over og det er kort tid til vi skal starte med vintertreninga, difor er det fint å møtes både for å høyre kva utøvarane/trenarane og andre interesserte ynskjer av tilbod og kanskje ikkje minst; kva kan den enkelte bidra med for å fremje friidretten. 

Nokre tema kjem klubben til å presentere. Treningsleiren i april er eitt tema. Kva forventar utøvarane og kva forventar klubben. Så blir det litt om klubbsamarbeidet i kommunen som vi alle er så avhengige av. Gfil har eit sterkt ynskje om at klubbane utarbeider felles retningslinjer for kva utøvarar skal dekke sjølve og kva moderklubbane skal dekke. GFIL organiserer mange turar gjennom ein sommarsesong og legger ut store summar for utøvarar som deltek aldersbestemt for moderklubbane. Skal vi ha eit fellesskap og tilhøyrighet føler vi at GFIL er nøydde til å gjere det slik. Vi driv også langtidsplanlegging ved å bestille overnatting eitt år i førevegen så alle kan bu på same stad.  Om friidretten skal ha ein sjanse må vi ha gode miljø og vere ilag. Kun slik blir friidretten sterk. Det kostar å reise og det kostar å overnatte. 

Vi tar sikte på at vi får levert Pizza frå hotellet. Håpar mange tar seg tida til ein fin kveld med lokalfriidrett i fokus sjølv om det er VM i Doha. Vi setter lett opp en storskjerm når vi ete :)


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.